Title Image

Pasar Papua

pasar papua: zaterdag 12 oktober - 13.30-17.30 - utrecht

Pasar Papua - Papua dalam hatiku

Kom je ook? laat het ons weten

Aanmelden is niet verplicht maar voor ons wel handig om te weten i.v.m. de organisatie. 

Het opgeven van je naam is niet verplicht.
Je ontvangt éénmalig op dit e-mailadres een bevestiging van jouw aanmelding. Na afloop worden je gegevens weer verwijderd. Het is niet verplicht om een e-mailadres op te geven.
Vul dan hier je e-mailadres in. Daarmee meld je je aan voor onze nieuwsbrief, waarin we onze blogs en (tips voor) evenementen bundelen. De nieuwsbrief wordt één keer per maand verzonden.

In de afgelopen jaren heeft stichting Hapin veel spullen uit Papua gedoneerd gekregen. De collectie bestaat uit housnijwerk, speren, bijlen, prauwen, nokens, (dans)kleding, batik, sieraden en meer. Tijdens de Pasar Papua worden de voorwerpen ter verkoop aangeboden aan particulieren. Zodat de items geen handelswaar worden, maar een plek krijgen bij mensen die het waarderen, respecteren en gebruiken om meer bekendheid te geven aan het verhaal van Papua. De verkoopopbrengst komt ten goede aan projecten en studiebeurzen in Papua.

En.. dat doen we niet alleen! Op de Pasar Papua vind je ook:

  • Stichting Papoeajeugd naar School: objecten uit Papua
  • .. deze lijst is groeiende!


Ook interesse in een stand? Neem even contact met ons op via info@papuadalamhatiku.nl om te horen of er nog plek is.

Alle informatie op een rij

Wanneer is het?

De pasar vindt plaats op zaterdag 12 oktober van 13.30u tot 17.30u. Je kunt vrij binnenlopen wanneer het jou uitkomt, toegang is gratis.

Waar is het?

De locatie is Huis van Vrede, Trumanlaan 70-72 in Utrecht. Dit buurthuis is een centrale plek voor de buurtbewoners en een inloophuis voor iedereen die hulp kan gebruiken of anderen wil ontmoeten.

Hoe kom ik daar?

De locatie is goed bereikbaar met de auto. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je vanaf Utrecht Centraal bus 90, 102 of 295 nemen naar halte Kanaleneiland. Vanaf de halte is het nog zo’n 5 minuten lopen naar de locatie. NB: Tram 20 en 21 vanaf Utrecht CS rijden niet vanwege werkzaamheden.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan gratis in de omliggende wijk. Bij het nabijgelegen Winkelcentrum Kanaleneiland kun je betaald parkeren. Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om direct voor de deur van de locatie te parkeren. Vormt dit een belemmering om te komen of ben je slecht te been? Nemen even contact met ons op via info@papuadalamhatiku.nl, zodat we je eventueel ergens kunnen oppikken.

Is het gebouw toegankelijk?

De pasar vindt plaats op de begane grond, de locatie is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kan ik er eten en drinken?

Wij zorgen voor koffie en thee. Op de pasar worden met name spullen verkocht en wat voorverpakte hapjes maar geen volledige maaltijden. Wel is het mogelijk om te eten in het Perzische restaurant Prins Caspian dat in het pand gevestigd is (reserveer van tevoren).

Hoe kan ik betalen?

Toegang is gratis. Spullen kun je afrekenen bij de betreffende standhouders. Bij veel van hen zul je kunnen pinnen. Maar neem voor de zekerheid wat contant geld mee.

Ik heb nog vragen. Hoe bereik ik jullie?

Stuur dan een e-mail aan info@papuadalamhatiku.nl, dan nemen we contact met je op.