Tekenwedstrijd

Stuur ons je mooiste kleurplaat!

Deze tekenwedstrijd is helaas afgelopen. Maar je kunt nog steeds een kleurplaat inleveren in ruil voor een klein cadeautje. Ga naar de website van Hapin voor meer informatie.

Ben je tussen de 4 en 16 jaar oud, en stuur je ons een mooie tekening als felicitatie voor ons jubileum? Dan maak je kans op één van de mooie cadeaus uit Papua! Pak dus snel je potloden, stiften, stickers, glitters en alles wat je verder nog kunt bedenken. Maak een eigen tekening of download hieronder een kleurplaat, die speciaal door ontwerper Norbertus uit Merauke voor deze gelegenheid zijn gemaakt.

Lever je tekening uiterlijk 12 september 2022 bij ons in
Als je helemaal tevreden bent, stop je de tekening in een envelop en stuur je hem op naar onderstaand adres (een postzegel is niet nodig). Het is ook mogelijk om een scan te maken en je kleurplaat te mailen naar hapin@hapin.nl. Vergeet niet om je naam en leeftijd erop te schrijven. Uit de inzendingen kiezen we drie winnaars, die we bekendmaken tijdens ons Erfgoedfestival op 24 september. Misschien ben jij de gelukkige..

Stichting Hapin
Antwoordnummer 51754
3501 WH Utrecht

Kleurplaat hagedis

Kleurplaat hagedis | Papua dalam hatiku

Kleurplaat vlinder

Kleurplaat kam

Kleurplaat patroon

Over Hapin
Wij zetten ons al sinds 1972 in voor de Papoea’s. Zowel door het steunen van economische- en onderwijsprojecten in Papua zelf, als activiteiten die een podium bieden aan de Papoea’s in Nederland om hun verhaal te doen. Dit jaar bestaat Hapin maar liefst 50 jaar. Deze aanleiding grijpen we aan om aandacht te vragen voor het verdwijnen van het erfgoed van de Papoea’s, zowel in Papua als in Nederland. Daarom is Papua dalam hatiku in het leven geroepen: een platform om inspirerende, ontroerende, mooie en indrukwekkende verhalen te delen van Nederlandse Papoea’s en van hen die Papua in hun hart dragen.